Wyroby Kościuszko Kotlet mielony z ziemniakami puree i skwarkami 400g
Kotlet mielony z ziemniakami puree i skwarkami400g Wyroby Kościuszko
Tradycyjny polski kotlet mielony przygotowany z mięsa wieprzowego namaczanej w mleku bułce, z dodatkiem cebulki, a zamknięty w puszce w towarzystwie ziemniaczków puree stanowi znakomite danie obiadowe.
Produkt Premium swój znakomity smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze, pozbawionej chemii i konserwantów.
Zawsze pod ręką, smaczne i pożywne danie nie wymagające gotowania. To doskonały posiłek dla jednej osoby. Wygodny bo sterylizowany, nie wymaga warunków chłodniczych, znakomity w domu i na wyjeździe.
Sposób przygotowania:
Rekomendowany: Rondelek/Patelnia: zawartość opakowania przełożyć do rondelka/ na patelnie, podgrzewać na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.
Mikrofala 750W: zawartość opakowania równomiernie rozłożyć na talerzu i podgrzewać 3,5 do 4 minuty.
Przygotuj inaczej:
Otwartą puszkę umieścić na średnio rozgrzanym grillu. Po uzyskaniu odpowiedniej temperatury, za pomocą uchwytu lub rękawicy, wyłożyć produkt do przygotowanego wcześniej naczynia. (nie dotykać gorącej puszki ręka).
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 2 - 25 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2 - 7 °C do 24 godzin.
Składniki: puree 66 % (ziemniaki, skwarki wieprzowe 1,5 % (słonina wieprzowa przetopiona), olej słonecznikowy i/lub rzepakowy, sól, przyprawy), kotlet mielony wieprzowy 34 % (mięso wieprzowe 70 %, bułka PSZENNA, woda, cebula, olej słonecznikowy i/lub rzepakowy, MLEKO, JAJA, przyprawy). Może zawierać: soje, gorczyce, seler. Produkt poddany procesowi sterylizacji.
Wartość energetyczna w 100g produktu 601 kJ / 144 kcal
*Drugie zdjęcie przedstawia propozycję podania potrawy.