Wyroby Kościuszko Rąbanka wieprzowa z kaszą i grzybami 840g
Rąbanka wieprzowa z kaszą i grzybami 840g Wyroby Kościuszko
To typowa potrawa wsi galicyjskiej w pierwotnej nazwie zwana „świeżonką”, składająca się z kawałków podsmażonego i duszonego mięsa wieprzowego doprawionego solą, pieprzem i czosnkiem, a podawana najczęściej przy okazji świniobicia z kaszą lub plackiem ziemniaczanym.
Produkt Premium swój znakomity smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze, pozbawionej chemii i konserwantów.
Zawsze pod ręką, smaczne i pożywne danie nie wymagające gotowania. To doskonały posiłek dla dwóch, trzech osób. Wygodny bo sterylizowany, nie wymaga warunków chłodniczych, znakomity w domu i na wyjeździe.
Sposób przygotowania:
Rekomendowany: Rondelek/Patelnia: zawartosc opakowania przełożyć do rondelka/na patelnie, podgrzewać na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.
Mikrofala 750W: połowę zawartości opakowania przełożyć do głębokiego talerza/miski i podgrzewać 3,5 do 4 minuty.
Przygotuj inaczej:
Otwartą puszkę umieścić na średnio rozgrzanym grillu. Po uzyskaniu odpowiedniej temperatury, za pomocą uchwytu lub rękawicy, wyłożyć produkt do przygotowanego wcześniej naczynia. (nie dotykać gorącej puszki ręka).
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 2 - 25 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2 - 7 °C do 24 godzin.
Składniki: kasza JĘCZMIENNA pęczak 67 %; smalec (słonina wieprzowa przetopiona, cebula, czosnek, przyprawy, łopatka wieprzowa 11,3 %, pieczarki 8,0 %, boczek wieprzowy, słonina wieprzowa wędzona, czosnek suszony, cebula, przyprawy. Może zawierać: jaja, pszenice, soje, mleko, gorczyce, seler. Produkt poddany procesowi sterylizacji.
Wartość energetyczna w 100g produktu 670 kJ / 116 kcal
*Drugie zdjęcie przedstawia propozycję podania potrawy.