Wyroby Kościuszko Bigos na mięsie, boczku, wędzonce i grzybach 840g
Bigos na mięsie, boczku, wędzonce i grzybach 840 g Wyroby Kościuszko
Ta typowo koronna potrawa kuchni polskiej przygotowana została z kiszonej charsznickiej kapusty, solidnej porcji boczku, mięsa wieprzowego i grzybów z dodatkiem ziół i suszonych śliwek.
Produkt Premium swój znakomity smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze, pozbawionej chemii i konserwantów.
Zawsze pod ręką, smaczne i pożywne danie nie wymagające gotowania. To doskonały posiłek dla dwóch, trzech osób. Wygodny bo sterylizowany, nie wymaga warunków chłodniczych, znakomity w domu i na wyjeździe.
Sposób przygotowania:
Rekomendowany: Rondelek/Patelnia: zawartość opakowania przełożyć do rondelka/na patelnie, podgrzewać na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.
Mikrofala 750W: połowę zawartości opakowania przełożyć do głębokiego talerza/miski i podgrzewać 3,5 do 4 minuty.
Przygotuj inaczej:
Otwartą puszkę umieścić na średnio rozgrzanym grillu. Po uzyskaniu odpowiedniej temperatury, za pomocą uchwytu lub rękawicy, wyłożyć produkt do przygotowanego wcześniej naczynia. (nie dotykać gorącej puszki ręka).
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 2 - 25 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2 - 7 °C do 24 godzin.
Składniki: kapusta biała kiszona 23,6 %, kapusta biała 23,6 %, woda, mięso wieprzowe z łopatki 14,85 %, boczek wieprzowy 5,85 %, koncentrat pomidorowy, słonina wieprzowa wędzona 2 %, śliwki suszone, cebula, słonina wieprzowa przetopiona, mąka PSZENNA, olej rzepakowy, czosnek, przyprawy, pieczarka suszona brązowa 0,4 %, leśne grzyby suszone 0,01 %, sól, przyprawy.
Może zawierać: jaja, soje, mleko, gorczyce, seler. Produkt poddany procesowi sterylizacji.
Wartość energetyczna w 100g produktu 435 kJ / 104 kcal.
*Drugie zdjęcie przedstawia propozycję podania potrawy.