Wyroby Kościuszko Kwaśnica na wędzonych żeberkach i boczku 840g
Kwaśnica na wędzonych żeberkach i boczku 840g Wyroby Kościuszko
Zupa wywodząca się z regionów górskich i przyrządzona wg. starych, dobrych i tradycyjnych receptur. Swój smak zawdzięcza wyselekcjonowanym znakomitym składnikom, z których została przyrządzona: charsznickiej kwaszonej kapuście, wędzonym żeberkom, boczku i krajanych w kostkę ziemniaków.
Produkt Premium swój znakomity smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze, pozbawionej chemii i konserwantów.
Zawsze pod ręką, smaczne i pożywne danie nie wymagające gotowania. To doskonały posiłek dla dwóch, trzech osób. Wygodny bo sterylizowany, nie wymaga warunków chłodniczych, znakomity w domu i na wyjeździe.
Sposób przygotowania:
Rekomendowany: Garnek/Rondelek: zawartość opakowania przełożyć do garnka, podgrzewać na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.
Mikrofala 750W: połowę zawartości opakowania przełożyć do głębokiego talerza/miski i podgrzewać 3,5 do 4 minuty.
Przygotuj inaczej:
Otwartą puszkę umieścić na średnio rozgrzanym grillu. Po uzyskaniu odpowiedniej temperatury, za pomocą uchwytu lub rękawicy, wyłożyć produkt do przygotowanego wcześniej naczynia. (nie dotykać gorącej puszki ręka).
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 2 - 25 °C.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2 - 7 °C do 24 godzin.
Składniki: zupa kwaśnica 59,7 %: (wywar mięsny, kapusta kiszona 15 %, słonina wieprzowa przetopiona, cebula, koncentrat pomidorowy, mąka PSZENNA, przyprawy, sól), ziemniaki 13,3 %, łopatka wieprzowa 11,3 %, żeberko wieprzowe wędzone 9,3 %, boczek wieprzowy 5,3 %, słonina wieprzowa wędzona 1 %.
Może zawierać: jaja, soje, mleko, gorczyce, seler. Produkt poddany procesowi sterylizacji.
Wartość energetyczna 100g produktu 452 kJ / 108 kcal
*Drugie zdjęcie przedstawia propozycję podania potrawy.